Es jau ilgu laiku domāju vai rakstīt stāstu pa 1D un tad ja izdomāju nerakstīšu garu bet tā lai ir ko lasīt man patīk one direction ilgi zinot to kad dažiem nepatīk šie puiši es nolēmu ai,, lai dara ko grib man viņi patīk un es rakstišu . Tad kad es lasiju brīnešķīgu stāstu par 1D Tas bija to vērts .Man šo drosmi rakstīt deva meitene vārdā Katrīna Viltrake.Pateicoties viņai es saņēmos un tagad lasiet es to daru laigan šim stāstam nebūs, nozīmes jo diezvai kāds lasītu ko raksta 10gadīga meitene un velpietam kurai nau pieredzes jo skolā rakstu slikti savā līmenī. .......Bet nu ķersimies kāt tad pie one direction jo taču rakstu par viņiem.. Tad nu sākam ;....stāstīšu diezgan ,vienkārši jo ir jau vēls..
Ir meitene uz mazas pasaules kas pina jaukuma mīļuma sirsnīguma u.t.t savukārt uz lielās pasaules daļas dzīvo ļoti slavena un skaista grupa protams arī citām grupam nau ne vainas . Taču šī grupa ir īpaša ar to kas viņiem ir viņi ir slaveni ar to kad 1D piemīt skaistums smiekīgums un sirsnīgums šajā grupā ir;Harry Style-Niall Horan-Louis Tomlinson-Zayn Malik-Liam Payn .Man savukārt patīk visi no viņiem nezinu kā citiem . Tātad stāsts turpināsies rīt JO gribu gulēt