Jesy: Līdz ko mums sākās izskata/stila pārvērtības, mēs vairāk sajutāmies kā grupa. Un mums tas patika tas, ka mūs nevēlējās pārveidot par kaut ko tādu, kas mēs neēsam. Viņiem patika tas stils kāds mums katrai bija, tāpēc mums īpaši neizmainīja. Tāpēc ka mēs gribējām palikt tādas kādas esam. Leigha Anne bija vienīgā kurai bija jauna frizūra. Smieklīgi gan, mēs bijām runājušas žūrijas mājā par to kā viņi varētu mūs izmainīt. Leigh Anne gribēja būt blonda, bet es sarkanmate, bet viņi tieši izdarīja otrādāk .Leigh Anne bija jokojusi,ka varētu izskūt sānu un dīvainā kārtā tā arī notika! Man nebija nekādas ekstrēmas pārvērtības, tikai nepatika, ka paliku ļoti gaiši blonda. Es biju ļoti gaidījusi kad es beidzot varēšu darīt parīt pati ar sevi ko vien gribu un eksperimentēt kā vien gribu. Kā arī par apģērbiem. Daži piestāvēja pie dziesmas, bet daži pavisam nē. Paskatoties tagad atpakaļ mēs bijām šokā par to, kā dažās vietās izskatījāmies.
Leigh Anne: Tad kad viņi pateica, ka mans sāns tiks noskūts es biju pārbijusies. Sākumā es negribēju, bet beigās man pat iepatikās. Es atceros, ka es sēdēju tur un otrā rokā turēju savus matus. Es jutos sagrauta .. Man patika mans stils šova laikā tāpēc ka tas bija savādāks un es biju vienīgā ar tik trakiem, sarkaniem matiem. Es es mazliet nožēloju, jo es tagad mēģinu ataudzēt un tas prasa veselu mūžību. Stila ziņā mēs sākumā vilkām tas kas mums patīk, bet kad konkurence progresēja mēs kļuvām pašpārliecinātāks par to ko mēs gribām un negribam vilkt. Mēs sastrādājāmies ar stilistiem un tā pat mēs velkam to ko mēs gribām un nekad ko tādu kas liek mums justies neērti.
Perrie: Es ļoti negribēju, lai manus matus nogriež īsākus, bet es zināju, ka izmaiņas ir liela daļa no šī konkursa, tāpēc es izturēju šis trakās pārvērtības. Pirmajā dienā man vajadzēja sēdēt 8 stundas, lai tiktu ar maniem matiem galā un arī vajadzēja nākošajā dienā sēdēt ilgi. Es pat nezināju, ka tik ilgi var ar matiem darboties! Pirms viņi grieza manus matus es glāstīju un teicu 'Mums būs viss kārtībā drīz'. Man vienmēr bijuši labi mati tāpēc, ka mamma ir friziere. Tāpēc bija grūti atvadīties no maniem matiem. Man bija pieliekamie mati, bet mēnesi vēlāk man ļoti sāka sāpēt galva, tāpēc es izņēmu ārā. Mani mati tika sabojāti ļoti, jo tika krāsoti balti blondā krāsā un pieliekamie mati jau tā nomocīja manus īstos matus. Mans matu stils izskatījās pēc laumiņas. Es zvanīju mammai un viņa teica, lai kad es guļu, matus iemasēju atveseļošanās maskā, lai mati paliek labāki. Es nekad netaisos likt pieliekamos matus un mamma būs vienīgā mana friziere. Leigh Anne bija pati ekstrēmāk. Līdz ko pateica,ka viņai jāskuj sāns,es jutu viņai līdzi. Bet es zināju, ka viņa to var.
Jade: Pārmaiņas bija tas, ko katrs bija vēlējies ļoti. Mēs sastrādājāmies ar Jamie frizieri, Natalya make up mākslinieci, Laury stilisti. Es ļoti vēlējos izmaiņas un viņi piedāvāja nokrāsot matus violetā krāsā un es biju priecīgā par to , jo tā ir mana mīļākā krāsa. Viss šis atgādināja man America's Next Top Model pārmaiņas.Man arī ļoti patika make up pārmaiņas. Mēs iemācījāmies dažus labus ieteikumus. Natalya izmantoja smukus toņus, un mēs gribējām, lai viņa krāso mūs vēl un vēl ar trakākām idejām. Bija smieklīgi kad mums bija mūsu glamūrīgā fotosesija kur bildēs varēja apskatīties kā mēs izskatījāmies pirms un pēc. Es mēģināju mācīties pozēt pie spoguļā, lai iedomātos kā tas būtu un lūk kur es esmu!