Jāņi pie Jāņa

Share

Diskusija Meičukiem

Yo, mani zaķīši!
Šeit es, Sardelešoooons!  Šo diskusiju netaisu, tikai tāpēc, ka Jancis man jau kādas 4 dienas nīd, lai ierakstu kko viņa lapā, taisu arī tāpēc, ka hmm, laikam citu iemeslu īsti nav! Nu labi, laikam jau ir, jo mums ir jāparūpējas, lai mūsu brangajiem vīriem būtu, ko stūķēt vēderā blakus daudzajiem alus litriem! 
Mēs laikam parūpēsimies par tādiem svaigajiem salātiem, kkādām pamata lietām un laikam, turpinot visu iepriekšējo Jāņu tradīciju, zupu lielajā katlā! 
Ko mēs daram? Sarunājam, ka katrs pāris kko uztaisa/nopērk, lai ir tā sarunātas kkādas konkrētas lietas vai vnk katrs kko random nopērk un atved un tad cer, ka viss pietiks un būs labi?
Vai arī sarunājam, ka kāds parūpējas par sieru un kko vēl uzgriežamu, kāds uztaisa dārzēņu šķīvi, kāds nopērk kkādus pīrādziņus un tādā garā? Vai vnk nevagaj visu sarežģīt?
Idejas, jūsu ieteikumi, lūdzu kaut no vienas dāmas, var arī kāds vīrietis iteikt viedokli!
Un meičuki, mums noteikti būs jāuztaisa meiteņu lietas Jāņos, kā piemēram cigāra pīpešana kopā, kāpšana uz mājas jumta, varam iet purvā rasā plikiņas mazgāties, varam iet makšķerēt uz benčikiem, varam iet kopā pirtī pērties un tādā garā, jo vairāk darāmo lietu, jo labāk!
Lalalaaa, sāku rakstīt visādas muļķības, jo man patīk rakstīt un čiki piki, ļut, ļur, ļer, ļer dati paši gāžās ārā!
Jaaaaaaaauuuuu Jaaaaaaaaaaaņiiiii tiiiik tuviiiiiiiii (grill)