Bio

Ši mergina išsiskiria savo talentu, grožiu, gracija ir stiliaus pajauta. Jos pasirodymas Baltarusijos muzikinėje padangėje galima vadinti tikra sensacija, juk per maksimaliai trumpą laiką jai pavyko padaryti beveik neįmanomą.
Iš pradžių jos daina «Sudie, mano paskutine meile» («Прощай, моя последняя любовь») tapo viena iš labiausia grojamų Baltarusijos radijo stočių dainų. Šį hitą dainininkė pateikė projekto «Sidabrinis gramofonas («Серебряный граммофон») filmavimui, kuriame daugiau nei du mėnesius išsilaikė antroje vietoje. Jos debiutą prestižiniame konkurse «Metų daina» («Песня года») vainikavo pelnyta ketvirtoji vieta. Įkvėpta sėkmės, artistė išleido naują hitą «Gražuolės širdis» («Сердце красавицы»). Radijo stočių muzikiniai redaktoriai pastebėjo, kad tai buvo dažniausiai grojama metų daina. Todėl suprantama šios Anios dainos pergalė projekte «Metų daina - 2006». Pgal žiūrovų balsavimo rezultatus, antrosios vietos laimėtoją Ania aplenkė daugiau nei 10000 balsų. Po kelių dienų visi laikraščiai rašė apie svaiginančią ir neginčytiną jaunos, talentingos ir ryškios dainininkės Anios Šarkunovos pergalę. Artistę akimirksniu užgriuvo populiarumas, visuotinis dėmesys. kasdieniai filmavimai, eteriai, interviu, naujų dainų įrašai, pasirodymai prestižiškiausiose Baltarusijos salėse. Anios Šarkunovos nuotrauka papuošė «Moters žurnalo» («Женского журнала») — vienintelio Baltarusijos žurnalo blizgiu viršeliu, viršelį.
Nauja Anios pergale Baltarusijoje tapo gražiausio ir sėkmingiausio Minsko žmogaus titulas kasmetinėje ceremonijoje «ТОP-50».
Netrukus televizijos kanalas ОНТ pradėjo naują konkurso «Sidarbinis gramofonas» sezoną. Pirmojoje laidoje žiūrovai išvydo Anios vaizdo klipą dainai «Baltoji vėliava» («Белый флаг»). Autoriai specialiai nedavė dainos radijo stotims, kad ją pristatytų televizijos kanalo ОНТ eteryje. Premjera įvyko! Ania vėl aplenkė varžovus ir užėmė jai jau įprastą pirmąją vietą.
Jau 2007 metais prestižiškiausioje šalyje kasmetinėje muzikinių apdovanojimų teikimo ceremonijoje «Auksinė ausis» («Золотое ухо»), kurią rengia Alfa-radio, Aniai Šarkunovai įteikė bronzinį trofėjų, kaip vienai iš ryškiausių Baltarusijos žvaigždžių.
Sėkmė lydi mergina visos jos karjeros metu: ji dainuoja geriausias labiausiai pripažintų šalies autorių dainas, be jos dalyvavimo neįvyksta nė vienas svarbus renginys ar televizijos projektas. A kaip ją sutinka publika! Gėlės, ovacijos, gražūs ir nuoširdūs žodžiai. Ania sąžiningai niekada nenaudoja fonogramų koncertuose. «Aš «už» gyvą atlikimą, tikras emocijas ir sąžiningą bendravimą su publika. Dainuoju gyvai ir man tai patinka. Mano nuotaika persiduoda žiūrovams, įvyksta abipusiai teigiamų emocijų mainai», — taip tai komentuoja Ania. Dainininkė nepriekaištinga scenoje ir gyvenime. Stiliaus pajauta, sujungta su geriausių stilistų ir visažistų darbu itin jaučiama. Apie Anią Šarkunovą nuolat sako: jos norisi klausytis, ją norisi matyti, ja norisi žavėtis!

Members

Top song

Nearest events

Open in a new window

Music